donderdag 16 februari 2012

De eerste weken


Onze tweede week kon ook niet beter starten dan met de Carnaval party. Met een paar man brachten we een bezoekje aan de second-hand shop voor wat inspiratie op te doen. Een paar minuten later kwamen we allemaal buiten met een ongezonde combinatie van vrouwenkleren, pruiken en pantys. Ik had nog de minst old fashioned outfit :)







Na de pre-party volgde alweer een ongelooflijke fuif zoals ze enkel in Zweden voorkomen: goeie ambiance, veel volk en veel gedans (:D) 







Deze week was er ook een avond Laser Tag georganiseerd tussen 2 Faddergroepen. In de woorden van Barney Stinson: “It was awesoooooooome.”
Het vond plaats in een relatief grote kelder. Hoewel het een leuke ervaring was, is het toch minder intens dan paintball of airsoft. Je voelt niets als je geraakt wordt, de ruimte was wat krap, de pistolen voelden vreemd aan, ... Hoe dan ook was het een geslaagd avondje uit. Erna gingen we nog wat drinken in een bar, waar ik de duurste pint van m’n leven heb gedronken (SEK 59, wat overeen komt met +- € 6).

Gisteren deed de mogelijkheid zich voor om gratis naar een ijshockey wedstrijd te gaan kijken. Dus om 19 uur stonden we in het Behrn Stadium te supporteren voor het Örebro team!
Hockey is wel een intrigerende sport om naar te kijken. Voor de match begon, zag je alle  spelers elegant het veld afschaatsen, alsof ze gewichtloos over het ijs glijden. En wanneer de match begint lijkt de hel los te barsten: spelers die samen tegen het glas knallen, sticks die gebruikt worden als knuppels, ... Hockey is 50% sport en 50% pure violence. Veel interessanter dan voebal dus :)
We zijn trouwens met 4-2 gewonnen!



Voor de rest verloopt alles hier zoals normaal. Ik heb voor de eerste keer mijn was gedaan en deftig gekookt. So far, so good. Ook in het labo gaat alles op het gemak. Vandaag hebben we voor het eerst iets mogen doen, ookal was het maar een beetje pipeteren. Vanaf volgende week beginnen we met cell culturing (spannend...).
Op weg naar school











Geen opmerkingen:

Een reactie posten